FAQ

Voor andere vragen of opmerkingen kan je mailen naar theWrongStroke@wolfkamp.com

Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.

Doordat je een pre-order plaatst, weet ik hoeveel boeken ik moet laten drukken. Via de pre-order knop kun je je naam en adres achterlaten, zodat het boek kan worden toegestuurd wanneer het gedrukt is. Op dit moment ligt het boek nog bij de drukker. De prijs is € 23,90 EXCLUSIEF de verzendkosten van € 4,95. Deze moet je zelf toevoegen bij het afrekenen. Mocht je het boek zelf willen ophalen, stuur me dan even een mailtje via de CONTACT-pagina. De verzendkosten zijn dan niet van toepassing. Na ontvangst van de betaling en de eventuele verzendkosten zal het boek verstuurd worden.

Het boek wordt offset gedrukt. Dit duurt ongeveer 4 weken. Ik laat regelmatig weten hoe het drukproces verloopt. 

Het boek heeft een hardcover, fullcolor, is gebonden met een genaaide binding en offset gedrukt. Met kapitaalbandjes en een leeslint. 

De tekst wordt ondersteund door foto’s en graphics.

Jazeker. Ik kan het boek persoonlijk signeren nadat de betaling is ontvangen. Momenteel ligt het boek nog bij de drukker. Er staat al wel een  ‘KOOP’ button op deze website. Om je te verzekeren van een exemplaar kan je het boek ook voorbestellen via de PRE-ORDER button onderaan de Home pagina.. Ik stuur dan een berichtje wanneer het boek leverbaar is.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een review op deze site achter te laten. Je kan me altijd een review sturen zodat ik deze tzt kan plaatsen.